День 6
Думки про новий рецепт не полишали мене. Шукаючи книги чи кулінарних блогерів, я намагалась на чомусь зосередитись. Прикро, але все, що можна знайти з книг в інтернеті, то треба спочатку купити. Хоча і потрібна річ, але зараз досить складно виділити кошти на книги. Тому, зацікавившись книгою Тетяни Юшиної “Твої найкращі рецепти”, я вирішила знайти її в Інстаграмі та там глянути те, що мені б припало до душі а , можливо, спростити чи повторити його. Так з”явилась
Курка аля “по фламандськи”.
Курки не було поряд, прийшлося бігти до супермаркету за крильцями та гомілками. Вибачте, що мали в наявності))). Надворі прохолодно, сиро, десь чути вибухи, але треба жити)Гомілки та крильця посолила, поперчила, замаринувала у 250мл темного пива. В цей час порізала 2 цибулинки та печериці. Обсмажила “курку” , засипала цибулею і грибами , залила залишками пива і тушкувала на повільному вогні. Наприкінці додала ароматного чабрецю (гілочки якого знайшла на полиці в супермаркеті серед зелені)))

Коментарі
Дописати коментар